Pia Cathrin Rasmussen

LinkedIn logo initials

 

Kontor assistance

Søger du en der kan hjælpe dig på kontoret, med din hjemmeside, med at organisere dit lager, eller andre småopgaver, men har ikke råd til at ansætte en fast, så kontakt mig for at få en snak om hvad jeg kan gøre for dig.

Tekstforfatter

Mangler du nogle gode tekster til din hjemmeside, så som kategori og varebeskrivelser, eller tekster til blog indlæg, og SEO-optimerede tekster, som gør at din side bliver nemmere at finde og lettere at læse, så kontakt mig for en snak om hvad jeg kan tilbyde dig.

Oversættelse

Jeg tilbyder oversættelse fra/til engelsk og fra tysk, så har du nogle varebeskrivelser, nogle breve, eller andet du gerne vil have på engelsk, eller noget du gerne vil have oversat fra engelsk og tysk, så kontakt mig for en snak om hvordan jeg kan hjælpe dig.

Logo-design, bannere, animerede gif etc.

Jeg kan tilbyde logo-design til din hjemmeside, samt bannere, animerede gif og andet af samme skuffe. Kontakt mig og vi kan få en snak om hvad du gerne vil have, og om det er noget jeg kan tilbyde.

Redigering af hjemmevideoer

Har du nogle hjemmevideoer, du gerne vil have på dvd, men du har ikke tid eller evnen til at sidde og arbejde med det, eller vil du gerne lave en video til en konfirmation, dåb eller andet ud af gamle video klip du har liggende, så kan jeg også hjælpe dig med det. Kontakt mig for en snak om hvad jeg kan tilbyde.

Opsætning af PC etc.

Skal du starte en egen virksomhed, eller har du blot problemer med at få computeren til at virke, så kan jeg hjælpe dig med det. Jeg kan installere en PC fra bunden, kan hjælpe dig med at få det hele til at køre med genveje der gør det hele nemmere for dig.

Jeg kan også hjælpe dig med at sætte din printer op, få din skanner til at virke, eller bare vejlede dig om hvad du skal købe får at få den hjemmearbejdsplads du gerne vil have. Så kontakt mig for en snak om hvad du har behov for.

Hjemmeside design

Jeg har efterhånden sat en del hjemmesider op, mine egne inklusive, og vedligeholder nogle af dem endnu. Der er mange steder hvor du billigt kan få en hjemmeside op og køre, men det er jo ikke altid at de lige har det du havde forestillet dig. Så kan det være rart at finde en, der kan sætte en side op til dig, eller hjælpe dig med at justere den side du allerede har.

Så kontakt mig for en snak om hvad jeg kan tilbyde dig. Du kan finde mine kontakt informationer her.